Някои загадки на историята завинаги ще си останат загадки. Като тази от

...
Някои загадки на историята завинаги ще си останат загадки. Като тази от
Коментари Харесай

Зловещата история на полет Сантяго-513, който кацна с 92 скелета на борда 35 години след излитането си:

Някои загадки на историята завинаги ще си останат загадки. Като тази от далечната 1954 г на полет Сантяго 513 , която и до през днешния ден кара очевидците ѝ да потръпват от преживения смут. Въпреки, че казусът е потулен от формалните управляващи, той провокира нечуван интерес, а теориите на конспирациите за случилото се на секват и през днешния ден.

Според известията на авиационните управляващи от 1989 г. търговски самолет , изхвърчал от Германия и загадъчно липсващ през 1954 година, е кацнал в Бразилия – със своите пасажери и екипаж. Всички те били скелети!

Полет Сантяго 513 излетява от Берлин в посока Сантяго на 4 септември, 1954 година Когато стига над Атлантическия океан, и по-точно мястото, известно като  Бермудския триъгълник , самолетът мистериозно изчезва.

 Самолет Бермудски триъгълник

Властите скоро се отхвърлят да търсят местонахождението на самолета и през идващите 35 години той се счита за разрушен. Полетните записи демонстрират, че самолетът е напуснал Аахен, Западна Германия сутринта на 4 септември 1954 година, а по-късно изчезва над Атлантическия океан по пътя си към Порто Алегре по-късно същия ден. По това време авиационните управляващи приели, че самолетът се е разрушил. Той обаче се появява и каца мистериозно в Порто Алегре на 12 октомври 1989 година

Служителите в Порто Алегре остават изумени от случилото се. На 12 октомври 1989 година над летището стартира да кръжи неидентифициран аероплан. С него не може да се откри радиовръзка. Не след дълго той каца на една от празните писти.

Пред очите на чиновниците каца точно оня липсващ през през 50-те години на 20 век аероплан. Приближавайки се и влизайки в самолета, кръвта на всички се смразява. Самолетът е цялостен със скелети – 88 пасажера и 4 членен екипаж. Костите на всички са по местата им. Бързата инспекция на самолета удостоверява – това е полет Сантяго 513.

 полет Сантяго 513

Длъжностните лица отхвърлят да дават пояснения, само че не могат да отрекат, че този аероплан е нарушил законите на пространството и времето. За жал казусът е скоростно потулен. Всички очевидци променят историите си, а строго следените медии в тези години са заставени да мълчат. Само една вестникарска публикация споделя за изумителния случай.

Засекретените следствия по отношение на случая продължават и до през днешния ден. Полет Сантяго 513 може би е доказателството, че порталите сред измеренията съществуват. Никой обаче не може да изясни едно – по какъв начин се е приземил аероплан, ръководен от скелет. Все повече хора упорстват държавното управление да разсекрети случая в името на истината, правото на всеки да бъде осведомен и околните на починалите в мистериозния полет.

Обществото има право да знае всичко за този аероплан и бразилското държавното управление има задължението да им го каже – за това молят конспиратори от доста години насам. Ако този аероплан е навлязъл във времева дупка, то целият свят би трябвало да знае. Това ще промени както метода, по който гледаме на света, по този начин и науката – такава, каквато я познаваме през днешния ден.

ЗАЖЕНАТА

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР